Announcement

Collapse
No announcement yet.

Düzenli bakimi 06/19/2019

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Düzenli bakimi 06/19/2019

    Click image for larger version

Name:	CA(R)_FaceBook_SCHEDULE_TK.png
Views:	6
Size:	420.4 KB
ID:	17077



    Askerler!

    Combat Arms: Reloaded sunucusu 06.19.2019 05:00 UTC / 06.19.2019 06:00 CEST / 06.18.2019 21:00 PDT tarih ve saatte düzenli bakım için kapalı olacaktır. Bu bakım yaklaşık 4 saat sürecektir. Hesabınızda herhangi bir kayıp olmasını önlemek için lütfen bakım başlamadan önce çıkış yapınız.

    [BAKIM ÖDÜLÜ]
    200 % EXP / GP BOOST

    Combat Arms: Reloaded 'a sürekli desteğiniz için çok teşekkür ederiz..
Working...
X