Click image for larger version

Name:	CA(R)_FaceBook_SCHEDULE_TK.jpg
Views:	3
Size:	125.0 KB
ID:	17221

Askerler!

Combat Arms: Reloaded sunucusu 06.26.2019 05:00 UTC / 06.26.2019 06:00 CEST / 06.25.2019 21:00 PDT tarih ve saatte düzenli bakım için kapalı olacaktır. Bu bakım yaklaşık 4 saat sürecektir. Hesabınızda herhangi bir kayıp olmasını önlemek için lütfen bakım başlamadan önce çıkış yapınız.

[BAKIM ÖDÜLÜ]
200 % EXP / GP BOOST

Combat Arms: Reloaded 'a sürekli desteğiniz için çok teşekkür ederiz..