Announcement

Collapse
No announcement yet.

Düzenli bakimi 07.31.19

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Düzenli bakimi 07.31.19

    Click image for larger version

Name:	CA(R)_FaceBook_SCHEDULE_TK.jpg
Views:	3
Size:	125.0 KB
ID:	17451



    [SIZE=16px][FONT=courier new]Askerler!

    Combat Arms: Reloaded sunucusu [B][COLOR=#FFFF00]07.31.2019 01:00 UTC / 07.31.2019 03:00 CEST / 07.30.2019 18:00 PDT[/COLOR] [/B]tarih ve saatte düzenli bakım için kapalı olacaktır. Bu bakım yaklaşık 6 saat sürecektir. Hesabınızda herhangi bir kayıp olmasını önlemek için lütfen bakım başlamadan önce çıkış yapınız.

    [BAKIM ÖDÜLÜ]
    200 % EXP / GP BOOST[/FONT][/SIZE]

    Combat Arms: Reloaded 'a sürekli desteğiniz için çok teşekkür ederiz..
Working...
X