Announcement

Collapse
No announcement yet.

Düzenli bakimi 09.05.19

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Düzenli bakimi 09.05.19

    Click image for larger version

Name:	CA(R)_Forum_SCHEDULE_TR.jpg
Views:	15
Size:	186.6 KB
ID:	17856


    Askerler!

    Combat Arms: Reloaded sunucusu 09.05.2019 01:00 UTC / 09.05.2019 03:00 CEST / 09.04.2019 18:00 PDT tarih ve saatte düzenli bakım için kapalı olacaktır. Bu bakım yaklaşık 6 saat sürecektir. Hesabınızda herhangi bir kayıp olmasını önlemek için lütfen bakım başlamadan önce çıkış yapınız.

    [BAKIM ÖDÜLÜ]
    200 % EXP / GP BOOST

    Combat Arms: Reloaded 'a sürekli desteğiniz için çok teşekkür ederiz..
Working...
X