Announcement

Collapse
No announcement yet.

Düzenli bakimi 09/10/2019

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Düzenli bakimi 09/10/2019

    Click image for larger version  Name:	CA(R)_Forum_SCHEDULE_TR.jpg Views:	7 Size:	186.6 KB ID:	17906



    Rangers!

    Combat Arms: Reloaded sunucusu 09.11.2019 01:00 UTC / 09.11.2019 03:00 CEST / 09.10.2019 18:00 PDT tarih ve saatte düzenli bakım için kapalı olacaktır. Bu bakım yaklaşık 5 saat sürecektir. Hesabınızda herhangi bir kayıp olmasını önlemek için lütfen bakım başlamadan önce çıkış yapınız.

    [BAKIM ÖDÜLLERİ]
    % 200 EXP / GP BOOST

    Combat Arms: Reloaded'a olan sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz!
Working...
X