Announcement

Collapse
No announcement yet.

Düzenli bakimi 09/25/2019

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Düzenli bakimi 09/25/2019

    Click image for larger version

Name:	CA(R)_Forum_SCHEDULE_TR.jpg
Views:	11
Size:	186.6 KB
ID:	18031



    Rangers!

    Combat Arms: Reloaded sunucusu 09.25.2019 05:00 UTC / 09.25.2019 06:00 CEST / 09.24.2019 21:00 PDT tarih ve saatte düzenli bakım için kapalı olacaktır. Bu bakım yaklaşık 4 saat sürecektir. Hesabınızda herhangi bir kayıp olmasını önlemek için lütfen bakım başlamadan önce çıkış yapınız.

    [BAKIM ÖDÜLLERİ]
    % 200 EXP / GP BOOST

    Combat Arms: Reloaded'a olan sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz!
Working...
X