Click image for larger version

Name:	CA(R)_Forum_SCHEDULE_TR.jpg
Views:	21
Size:	186.6 KB
ID:	18031



Rangers!

Combat Arms: Reloaded sunucusu 09.25.2019 05:00 UTC / 09.25.2019 06:00 CEST / 09.24.2019 21:00 PDT tarih ve saatte düzenli bakım için kapalı olacaktır. Bu bakım yaklaşık 4 saat sürecektir. Hesabınızda herhangi bir kayıp olmasını önlemek için lütfen bakım başlamadan önce çıkış yapınız.

[BAKIM ÖDÜLLERİ]
% 200 EXP / GP BOOST

Combat Arms: Reloaded'a olan sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz!