Click image for larger version

Name:	CA(R)_Forum_SCHEDULE_TR.jpg
Views:	21
Size:	186.6 KB
ID:	18126


Rangers!

Combat Arms: Reloaded sunucusu 10.02.2019 05:00 UTC / 10.02.2019 06:00 CEST / 10.01.2019 21:00 PDT tarih ve saatte düzenli bakım için kapalı olacaktır. Bu bakım yaklaşık 4 saat sürecektir. Hesabınızda herhangi bir kayıp olmasını önlemek için lütfen bakım başlamadan önce çıkış yapınız.

[BAKIM ÖDÜLLERİ]
% 200 EXP / GP BOOST

Combat Arms: Reloaded'a olan sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz!