Announcement

Collapse
No announcement yet.

Düzenli bakimi 01/08/2020

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Düzenli bakimi 01/08/2020

    Click image for larger version

Name:	CA(R)_Forum_SCHEDULE_TR.jpg
Views:	21
Size:	186.6 KB
ID:	19158


    Rangers!

    Combat Arms: Reloaded sunucusu 01.08.2019 05:00 UTC / 01.08.2019 06:00 CET / 01.07.2019 21:00 PDT tarih ve saatte düzenli bakım için kapalı olacaktır. Bu bakım yaklaşık 4 saat sürecektir. Hesabınızda herhangi bir kayıp olmasını önlemek için lütfen bakım başlamadan önce çıkış yapınız.

    [BAKIM ÖDÜLLERİ]
    % 200 EXP / GP BOOST

    Combat Arms: Reloaded'a olan sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz!
Working...
X