Announcement

Collapse
No announcement yet.

Düzenli bakimi 03.25.2020

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Düzenli bakimi 03.25.2020

    Click image for larger version

Name:	CA(R)_Forum_SCHEDULE_TR.jpg
Views:	209
Size:	87.2 KB
ID:	20594



    Askerler!

    Combat Arms: Reloaded sunucusu 03.25.2020 05:00 UTC / 03.25.2020 06:00 CET / 03.24.2020 21:00 PDT tarih ve saatte düzenli bakım için kapalı olacaktır. Bu bakım yaklaşık 6 saat sürecektir. Hesabınızda herhangi bir kayıp olmasını önlemek için lütfen bakım başlamadan önce çıkış yapınız.

    [BAKIM ÖDÜLÜ]
    200 % EXP / GP BOOST

    Combat Arms: Reloaded 'a sürekli desteğiniz için çok teşekkür ederiz..
Working...
X