Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kaszinóhangulat a "Fear and Trembling in Las Vegas" című filmben

Collapse
X
  •  
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kaszinóhangulat a "Fear and Trembling in Las Vegas" című filmben


    A Félelem és remegés Las Vegasban című film mely jellemzői és eseményei tükrözik a 70-es évek kaszinóhangulatát az Egyesült Államokban?

  • #2
    A Terry Gilliam által rendezett, Hunter S. Thompson azonos című regénye alapján készült Fear and Loathing in Las Vegas egy szürreális utazás az 1970-es évek Amerikáján keresztül, Las Vegasra és a kaszinó hangulatára összpontosítva. A film a korszak extrém és sajátos jelenségeit tükrözi. Erről a filmezzunk.hu/ cikkben olvashat. A film egy Las Vegas-i kaszinó hangulatát is felvonultatja, ahol a szereplők megpróbálnak elmerülni a szerencsejáték izgalmas világában. Abban az időben a szerencsejáték és Las Vegas egyet jelentett az extravaganciával és a luxussal, és a film ezt a hangulatot ragadja meg.

    Comment


    • #3
      A film a korszakot jellemző társadalmi korrupciót és az agresszió légkörét mutatja be. A hősök olyan helyzetekbe kerülnek, ahol a világ körülöttük kaotikus és korrupt. Ez az 1970-es évek Amerikájában uralkodó szélsőséges politikai és társadalmi légkört tükrözi.

      Comment


      • #4
        A főszereplőkben a beatgeneráció és az antistablishment jellemzői vannak. A film azokra az eszmékre és értékekre reflektál, amelyek ebben az időszakban megjelentek, ellenállást és lázadást váltva ki a korabeli társadalomban.

        Comment


        • #5
          This article gives the light in which we can observe the reality. This is very nice one and gives indepth information. Thanks for this nice article

          online bingo cards

          Comment

          Previously entered content was automatically saved. Restore or Discard.
          Auto-Saved
          Big Grin :D Stick Out Tongue :p Embarrassment :o Frown :( Wink ;) Mad :mad: Smile :) Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
          x
          Insert: Thumbnail Small Medium Large Fullsize Remove  
          x
          or Allowed Filetypes: jpg, jpeg, png, gif, webp
          x
          x

          Please enter the six letters or digits that appear in the image below.

          Registration Image Refresh Image
          Working...
          X