Selamın Aleyküm. 2016 haziranda ban yemiştim arkadaşlar banların kalktıgını söyledi valofe girdim aktaracaktım ama karakter bulunamadı diyor sebebi nedir karaterimi geri getirmek için ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Karakter Bulunamıyor
Collapse
X
-
Originally posted by ahmetsan View PostSelamın Aleyküm. 2016 haziranda ban yemiştim arkadaşlar banların kalktıgını söyledi valofe girdim aktaracaktım ama karakter bulunamadı diyor sebebi nedir karaterimi geri getirmek için ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
Nexon'dan Valofeye sadece Nexon'da aktif olan karakterler taşınabilir. Nexon'da engellenen karakteriniz için biz bir şey yapamayız.
-
Originally posted by GokuBlacKzZ View Post
Merhaba Ahmetsan,
Nexon'dan Valofeye sadece Nexon'da aktif olan karakterler taşınabilir. Nexon'da engellenen karakteriniz için biz bir şey yapamayız.
Kardeş nexon formunada yazdım o artık bizde degil ilgilenmiyoruz diyolar kim getirebilecek çarımı ?
Comment
-
Originally posted by ahmetsan View Post
Kardeş nexon formunada yazdım o artık bizde degil ilgilenmiyoruz diyolar kim getirebilecek çarımı ?
Kısa süreli engellenen karakterler taşınabilir ama sınırsız engellenen karakterler taşınamaz.
Comment
Comment